Cerere oferta pret

Daca aveti orice intrebare sau doriti sa obtineti o oferta de pret, va rog sa ne contactati prin formularul de mai jos

Tipografia FEDEX PRINT, s-a infiintat in anul 2005 in localitatea Rm Valcea, din judetul Valcea, sub forma juridica de S.R.L., cu capital privat, 100% romanesc.

Ne-am construit o reputatie buna, inca de la infiintare, prin seriozitatea cu care ne tratam sutele de clienti si cu care prestam serviciile oferite acestora, precum si prin interesul pe care il exercitam pentru a oferi cel mai bun raport calitate/pret.

Fiecare client este consiliat pentru a lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste nevoile de tipar, publicitate, prezentare, etc. in activitatea pe care o desfasoara, alaturandu-ne eforturilor acestora de promovare. Clientii beneficiaza de oferte personalizate, elaborate ca urmare a solicitarii acestora.
Politicile de dezvoltare continua, precum si dorinta de a ajunge la un nivel de performanta ridicat si modern, ne-au determinat ca, an de an, inca de la infiintare, sa investim constant in utilaje si in pregatirea angajatilor.

Am gasit varianta optima, astfel incat cu cei 7 angajati ai FEDEX PRINT S.R.L. sa oferim toate serviciile ce tin de productia tipografica, putand executa toate fazele tehnologice pentru realizarea produsului finit prin cele sapte compartimente: CONSULTANTA, DTP, PRE-PRESS, TIPAR OFFSET, TIPAR DIGITAL, LEGATORIE si FINISARE.

FEDEX PRINT va sta la dispozitie si incerca sa va indeplineasca toate cerintele intr-un mod cat mai profesional si in cel mai scurt timp cu putinta, pentru a va duce la bun sfarsit proiectele.

Despre noi

Tipografia FEDEX PRINT, s-a infiintat in anul 2005 in localitatea Rm Valcea, din judetul Valcea, sub forma juridica de S.R.L., cu capital privat, 100% romanesc. Ne-am construit o reputatie buna, inca de la infiintare, prin seriozitatea cu care ne tratam sutele de clienti...

Mai mult

Contact

Mobil: 0744.850.106
E-mail secretariat: contact@culoaresitipar.ro
E-mail grafica-design: dtp@culoaresitipar.ro